2009. április 23., csütörtök

A bulialbum

Ilyen lett a bulialbum:

A fotó minősége nem túl jó, (és ez még enyhe kifejezés), de azt hiszem, a lényege látszik. Kinyomtattam, lamináltam, spirállal összefűztem. Lehetett volna előhívatni is, de azt most kicsit húzósnak találtam, árban.

Egyébként először bele kellett szerkeszteni egy foto-szabvány téglalapba, mert csak úgy tudták volna előhívni, de a nyomtató is csak így tudta rendesen kinyomtatni egy A4-es lapon a 2 db-ot. (13x18-as méret.) aztán persze levágtam a felesleget.

Ilyen kis egyszerű oldalak vannak benne, mint ezek itt, (néhányat megmutatok) így is elég sok időt vett igénybe, míg formába ráztam őket.




A felhasznált anyagokkal kissé bajban vagyok, mert elég sokféléből szedegettem össze. A fő stílus az a scrapdoll-couleur bebe és a blogtrain-karine elemei, de volt benne glayce (cukorkák), Simpley-tropical dereams, és Rainbow háttér is.


Ja, persze, és ezek az előhívásra beszerkesztett képek.

5 megjegyzés:

  1. Gyere játszani! Nézz be a blogomba! :)

    VálaszTörlés
  2. Megyek. Kicsit összeszedem magam, és megírom.
    a már biztosan nem :-))

    VálaszTörlés
  3. Javítás: MA már biztosan nem. Ja, és a bejegyzést 33 óra 58 perckor írtam, és nem 14:58-kor.

    VálaszTörlés
  4. Simsi, játszani hívlak! ;) Nézz be a blogomra: jankaland.blogspot.com

    VálaszTörlés
  5. Szia Janka! Nem tudom, hogy a hozzászólásod miért a moderálandók között dekkolt,:-O, de hát, nem vagyok én olyan moderálós fajta. Sikeresen megjelentettem :-) Köszi a meghívást, de még egy kis türelmet kérek tőled is, meg Kovaxkától is, (meg mindenkitől, aki kicsit is kíváncsi rám) de előbb legyünk túl egy ballagáson, utána jöhet a blogolás.

    VálaszTörlés