2009. június 5., péntek

Na, most segítsen valaki!

Na, most segítsen valaki, aki regisztrálva van a scrapbook.hu -n!

Már az első regisztrációmmal is volt valami gond, nem tudtam a fórumhoz hozzászólni, mindig a moderálni valók között kötött ki az írásom. Megúntam, és regisztráltam még egyszer, más néven. (Így lettem simsi/cielo.) A simsi névvel nem is volt semmi gond, egyszer beléptem, és nem léptem ki, így ahányszor odakattintottam az oldalra, már írhattam is a fórumra, minden gond nélkül. Eddig... A héten valamelyik nap beléptem az oldalra, és meglepődve láttam, hogy kidobott a rendszer. Sebaj, gondoltam, majd belépek újra - de akkor jött a meglepetés. Azt írta, rossz jelszót, vagy felhasználónevet adtam meg. Hiába próbálkoztam, nem tudtam belépni. Próbáltam a régi (cielo) névvel is, de azt sem ismerte fel. A jelszó biztos, hogy jó, mivel mindig minden regisztrációnál ugyanazt használom. Én már azt is felvállaltam, hogy elfelejtettem a jelszavam (pedig tuti nem) de csak egy linket kaptam, amivel töröltem a régit. Belépni még mindig nem tudok.

Az az igazság, hogy már kiakaszt, hogy ennek a rendszernek állandóan baja van velem. Mindenki más gond nélkül fórumozik, velem meg mi baja van????
Készen van a 100%nyár minikit, tölteném fel, de nem tudom jelezni, a fórumban, hogy hol tartok, mert nem létező személy lettem.
Az anyák napi képem is látható lett a galériában, de nem tudom elolvasni, írt-e valaki kommentárt hozzá, mert nekem, így kívűlről nézve 0-át mutat.

Valaki meg tudná esetleg kérdezni, hogy mi a baj velem, vagy az IP címemmel? Hogy tudnék visszatérni a tagok közé?

Várok egy pár napig, és ha nincs semmi magyarázat, akkor regisztrálok harmadszor, újra. (de az meg annyira gáz...)

Egy elkeseredett simsi/cielo

Na, a 100%nyár minikit sorsa elrendezve, elküldtem a linket Oslinak, az e-mailjére, úgy néz ki, ebből nem fogok kimaradni. Az új jelszószerzésen meg még dolgozom. Hátha sikerül megoldani.

5 megjegyzés:

  1. Többen is jeleztük a SB.hu szerkesztői felé :) Remélem sikerül megoldani a problémádat

    VálaszTörlés
  2. Ja, köszi! Most már végre engedett belépni, minden a régi, én is megnyugodtam, ezek szerint nem rám pikkel a rendszer :-))

    VálaszTörlés
  3. Drága Simsi, szomorúan olvastam soraidat, elnézésedet kérem, igazán nem értettem ezt a dolgot már akkor sem, amikor korábban voltak a gondok, de most meg szintén nem. :(
    Örülök, hogy - ahogy írod, - mégis helyrejött a dolog.
    Még egyszer elnézésed kérem, megmagyarázhatatlan volt ezt számomra. :(
    Gigi

    VálaszTörlés
  4. Szia Gigi! Köszi, hogy odafigyelsz a gondjaimra. Én kevés vagyok ahhoz, hogy ezeket a technikai dolgokat értsem, bár te is láttad, hogy semmi olyat nem írtam elsőre sem, ami indokolta volna a moderációt.... de ez már nem érdekes, régi dolog, megoldódott.
    Most már kezdem azt hinni, vagyis biztos vagyok benne, hogy nálam lehet valami hiba, vagy beállítási dolog, mivel a freebiket sem tudom letölteni, mert állandóan fájlhibát jelez, de már nem foglalkozom vele, mert egy egy másik gépről simán letöltöm.
    De erről Ti, mint üzemeltetők egyáltalán nem tehettek.
    Én egyszerűen csak szeretem azt az oldalt, és nem szeretnék lemondani arról, hogy én is ott legyek, ezért voltam kicsit megijedve.
    Most minden nap újra be kell lépnem, de nem baj, amíg a rendszer engedi, ha pedig mégse, akkor megnyugtat a tudat, hogy számíthatok rátok, nem fogtok cserben hagyni.
    :-))

    VálaszTörlés
  5. Simsi!

    Ezek szerint megoldódott a probléma.
    Akkor csak zárójelben jegyzem meg, hogy velem egyszer történ egy hasonló. 5ször próbáltam belépni a jelszavammal a fórumra, hiába. Nem értettem. S csak később vettem észre, hogy be volt kapcsolva a Caps Lock. S ettől hamis jelszónak vette e rendszer a belépésemet.

    VálaszTörlés